Mijn naam is Martijn van Loon en ik ben trotse, jonge ondernemer en eigenaar van MvL streekvlees. Het bedrijf is gevestigd in Macharen, een klein dorpje in de gemeente Oss. Het dorpje kent ongeveer 800 inwoners, ligt 5 kilometer van de stad Oss af en kent ook meerdere boerenbedrijven.

Ik ben een jonge ondernemer met hart voor de zaak. Als boerenzoon ben ik al van kleins af aan geïnteresseerd in alle viervoeters die rondlopen in mijn achtertuin. Tijdens mijn studietijd heeft dit zich ontwikkeld tot grote interesse voor de vleessector. Thuis hebben mijn ouders een melkveebedrijf met daarbij een vleesvee bedrijf. genaamd Van Loon, waar ik veel kennis en ervaring heb opgedaan. Stieren hebben altijd mijn bijzondere aandacht getrokken en het ras Blonde d’Aquitaine is mij niet onbekend! Naast de jeugdliefde voor alle viervoeters en met name de stieren is ook de interesse voor de afkomst van het vlees op mijn bord gegroeid in de loop der tijd. Ik vind het belangrijk te weten dat ik van een goed stukje vlees eet en waar dit vandaan komt. Deze kennis en ervaring wil ik dan ook heel graag overdragen aan jullie, mijn klanten. Ik wil jullie een eerlijk stukje vlees bieden, van onze eigen ambachtelijke slager voor een nette prijs!

Al met al ligt mijn hart in de agrarische sector en wil ik graag mensen verblijden met de heerlijke smaak van het malse vlees van de Blonde d’Aquintaine uit eigen streek. Vanuit deze gedachten is het idee ontstaan rundvleespakketten aan te bieden aan particulieren. Het vlees uit deze pakketten komt van stieren die gehouden worden bij het bedrijf van mijn ouders. Met trots draag ik dan ook de naam MvL uit, Martijn van Loon.